Over Greenmont

Over GreenMont Systems Nederland

GreenMont Systems Nederland is een betrouwbare IT-dienstverlener op het Microsoft-platform, die u persoonlijke en gestructureerde ondersteuning biedt. Dat doen we via onze 5 beloften, omdat we met IT willen bijdragen aan uw succes.

Wat we doen

IT-dienstverlening op het Microsoft-platform, samen met sterke partners

Zoekt u voor uw kantoorautomatisering en CAD-oplossingen een betrouwbare IT-dienstverlener voor het Microsoft-platform? Dat is precies wat wij doen. We kunnen u bijstaan over de hele linie: cloud, netwerk, telefonie, plus de bijbehorende ondersteuning. Onze medewerkers hebben dankzij hun jarenlange ervaring veel praktische kennis opgedaan, waardoor we meestal snel kunnen inschatten wat er aan de hand is.

Onze grootste kennis ligt bij het Microsoft-platform, maar we kunnen ook uit de voeten met VMware, Linux en Apple. HP is onze belangrijkste leverancier van apparatuur. Een aparte specialiteit is software voor de architectenbranche.

Hoe we ‘t doen

Persoonlijk en gestructureerd, maar nooit in een keurslijf

We willen ons onderscheiden door persoonlijke dienstverlening. Met veel van onze klanten hebben we een langdurige relatie. Dat komt doordat we graag de tijd voor u nemen. Luisteren, begrijpen hoe uw bedrijf in elkaar zit. Als u een vraag heeft, krijgt u meteen iemand aan de telefoon (kort keuzemenu). Van wachtrijen houden we niet. En als u voor een verandering staat, denken we graag mee over de manier waarop IT die kan faciliteren.

Onze aanpak is altijd gestructureerd, maar nooit volgens de letter. We openen geen standaardtrukendoos, ons streven is maatwerk als u daar beter van wordt. Als het om IT gaat, maken we voor u graag een uitzondering op de regel.

Waarom we ’t doen

Omdat we via IT willen bijdragen aan uw succes

Wij zorgen voor uw IT – zoals vele aanbieders u zullen beloven. Daarin zijn wij niet anders. Wij voelen echt uw pijn als uw IT niet werkt. Dat komt doordat onze medewerkers gepassioneerd zijn van IT. We zijn stuk voor stuk gedreven mensen. Ook buiten werktijd ondersteunen we u graag voor urgente aangelegenheden.

Waar het voor ons uiteindelijk op neerkomt: wij willen graag dat ú succes hebt dankzij uw IT. Daarvoor bieden we heldere inzichten in de manier waarop u uw ICT-omgeving kunt laten aansluiten op de wensen van uw organisatie en uw medewerkers. Zo kunt u de juiste strategie bepalen en uw hardware, software en datacommunicatie optimaal inzetten. Graag helpen wij u om de juiste beslissingen te nemen op ICT-gebied en zo het maximale uit uw ICT te halen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!